Analytiker: Bitcoin är i ett guldkors – 2020 kommer bli legendariskt

Bitcoinpriset har knappast gått spikrakt uppåt den senaste tiden. Den senaste riktigt stora uppgången skedde i slutet av oktober, och nu ser världens största kryptovaluta ut att ha parkerat på ett pris mellan 7 000 och 8 000 dollar.

Förutsägelser om vart priset kommer ta vägen härnäst råder det dock ingen brist på. Kryptobörsen Binance vd gick till exempel nyligen ut och sa att bitcoin snart kommer nå ett pris på 16 000 dollar.

Människor köper mer när priset är lågt

En annan som menar att bitcoin snart kommer nå en hög prisnivå är Twitter-användaren Cryptobirb. Hen använder sig av en kurva för att förklara att kryptovalutan just nu befinner sig i en uppsamlingsfas (eller ett “guldkors” som hen med klassiskt kryptolingo uttrycker det).

Kortfattat menar Cryptobirb att människor kommer köpa mer bitcoin nu när priserna är låga och att detta kommer leda till högre priser på sikt.

Betyder ingenting

En som inte håller med Cryptobirb är Twitter-användaren Cantering Clark som menar att de små prisrörelser bitcoin gjort de senaste veckorna inte betyder något.

“Ingen brytpunkt, inget har förändrats. Det här är inte ackumulation, det är ett dåligt försök att nå tillbaka till en viss nivå. Nu fortsätter vi nedåt”, skriver han.

Frågan är om det är Cryptobirb eller Cantering Clark som får rätt. Klart är i alla fall att bitcoin än så länge varit en bra investering större delen av tiden den existerat.

Här kan du läsa vad Trijo News egen analytiker Dennis Sahlström tycker om den senaste tidens prisutveckling.

Följ Trijo News på FacebookTwitter och Instagram.

The post Analytiker: Bitcoin är i ett guldkors – 2020 kommer bli legendariskt appeared first on Trijo News.

Other news