Om inte bitcoin stiger snart kan McAfee bli första presidenten som äter sin egen penis

Antivirusutvecklaren och kryptoprofilen, John McAfee, var under hösten 2017 fullkomligt säker på att bitcoinvärdet skulle ligga på en miljon dollar i slutet av 2020. Så pass säker att han lovade att äta upp sin egen penis på nationell tv om det inte skulle slå in.

Allt började med en tweet han skrev juli 2017. Där skrev han att en enda bitcoin skulle vara värd 500 000 dollar inom tre år. Senare under hösten samma år skulle han dock höja sin uppskattning till 1 000 000 dollar i slutet av 2020.

Värdet dagen han tweetade låg på 2 244,27 dollar, vilket skulle kräva en daglig ökning med ungefär 0,48 procent för att nå upp till en miljon dollar. Hade värdeutvecklingen hållit den takten hade en bitcoin kostat 149 420 dollar i dag, men i skrivande stund ligger det endast på 7 151 dollar, vilket innebär att det ligger 95,21 procent efter.

Startar valkampanj för att störa systemet

Den kontroversiella affärsmannen är mest känd för att utveckla antivirusprogrammet McAfee. Redan 2016 hade han även gjort sig känd inom den amerikanska politiken, då han gick till val med sitt nystartade parti Cyber Party.

I går meddelade han dessutom på Twitter att hans kampanj inför valet 2020 officiellt har startat. Med den underliga sloganen “Don’t vote Mcafee.” Syftet är inte att vinna, utan att störa systemet. Han har även tidigare tweetat om att starta en kampanj som kan gynna intresset för kryptovärlden. Skulle kampanjen bli en succé finns alltså chansen att inte bara få se en 74-årig kodare äta sin penis på nationell tv. Istället kanske vi får se den amerikanska presidenten göra det.

Följ Trijo News på FacebookTwitter och Instagram.

The post Om inte bitcoin stiger snart kan McAfee bli första presidenten som äter sin egen penis appeared first on Trijo News.

Other news