Kryptobörsen Bitmex har läckt sina användarnas mejladresser

Kryptobörsen Bitmex, som är registrerad på Seychellerna i västra Indiska oceanen, meddelade under fredagen att de av misstag råkat läcka sina användares mejladresser.

Misstaget ska ha skett genom att de glömde använda mejlfunktionen “hemlig kopia” (förkortat bcc) i ett massutskick, rapporterar Coindesk.

22 000 dagliga användare

Exakt hur många användare som drabbats är fortfarande oklart, men enligt uppgifter publicerade på Twitter från dataanalysföretaget Skew har Bitmex runt 22 000 dagliga användare.

I ett uttalande skriver Bitmex att de är medvetna om läckan.

“Vårt team har agerat direkt för att begränsa problemet och vi vidtar åtgärder för att förstå konsekvensernas omfattning. Ni kan vara säkra på att vi gör allt vi kan för att identifiera orsaken till felet och att vi kommer att kontakta alla användare som drabbats av problemet”, skriver Bitmex och ber även om ursäkt för det inträffade på sin blogg.

Läckan kan utgöra en säkerhetsrisk för användare på krytpobörsen och det kan därför vara en god idé att uppdatera dina säkerhetsinställningar om du är kund hos Bitmex, skriver Coindesk.

Följ Trijo News på FacebookTwitter och Instagram.

The post Kryptobörsen Bitmex har läckt sina användarnas mejladresser appeared first on Trijo News.

Other news